Sa ne strangem in acelasi loc este doar inceputul. Sa ramanem impreuna este deja un pas spre progres. Sa lucram impreuna este certitudinea succesului.

Credem ca fiecare dintre noi are libertatea de a alege sa lucreze pe cont propriu si sa faca parte dintr-o comunitate.

O comunitate de oameni care sunt la fel ca tine, care au facut aceleasi alegeri ca tine, care in fiecare zi se lovesc de aceleasi provocari si care gasesc solutii, oameni care au nevoie de tine si care in acelasi timp te pot ajuta.

O comunitate de oameni uniti de aceleasi principii, interese si nevoi, care isi creeaza un viitor pe cont propriu.

Credem ca avem nevoie de o voce comuna si unitara, care sa ne apere interesele.

Asociatia Freelancerilor este un purtator de cuvant consecvent si coerent al intereselor freelancerilor.

Un promotor al importantei acestui segment in economie si al avantajelor care deriva din existenta noastra. Un generator de initiative legislative si demersuri de politici publice menite să ne ajute în activitatea de zi cu zi.

Credem că modul nostru de lucru trebuie promovat in mediul de business. Si mai credem ca freelancerii trebuie sa se intalneasca cu potentiali clienți.

Asociatia Freelancerilor va fi entitatea care va promova constant in mediul de business freelancerii si avantajele pe care le au companiile atunci cand aleg sa lucreze cu ei.

Mai mult decat atat, Asociatia va facilita intalnirea dintre freelanceri si potentiali clienti. Iar cand vorbim de intalnire, nu ne gandim la dezvoltarea unei alte platforme pasive de crowdsourcing in care cererea se intalneste cu oferta, ci la organizarea de intalniri directe intre clienti si freelanceri.

Credem ca pentru a avea succes, mai ales ca freelancer, este esential sa te dezvolti continuu pe plan personal si profesional.

De aceea, Asociatia Freelancerilor va organiza diverse conferinte, training-uri, sesiuni de coaching si workshop-uri. Toate gandite pentru a te ajuta sa te dezvolti, sa aprofundezi lucrurile pe care le stii sau sa inveti lucruri noi.

Credem ca poti fi independent si in acelasi timp sa te bucuri de beneficii reale si un sistem de suport.

In calitate de membru al comunitatii noastre vei beneficia sprijin concret, inca din prima zi. Am gandit special pentru cei ca noi un pachet de beneficii reale, nascute din nevoi reale. Practic te poti bucura de toate avantajele pe care le aveai sau le-ai avea ca angajat intr-o companie serioasă si puternica, ramanand in acelasi timp independent.

Stii cu siguranta despre ce vorbim! Acele lucruri care ne lipsesc si pe care acum le putem avea: abonamente de sanatate la preturi preferentiale, produse si servicii bancare special create pentru nevoile tale, asigurari speciale, planuri de pensii, plus nenumarate discounturi in nenumarate locuri si pentru nenumarate servicii menite sa ne facă viata si munca mai usoare si mai placute.

Credem in puterea exemplului.

De aceea, Asociatia Freelancerilor este nu doar un sprijin pentru cei care au ales deja drumul freelancing-ului, ci si o sursa de inspiratie si de “Uite că se poate!” pentru cei care cocheteaza cu ideea de a trece in antreprenoriat.

Puterea unui singur om concentrat pe un anumit subiect este formidabila, dar puterea mai multor oameni care lucreaza impreuna este mai mare! Te asteptam, deci, alaturi de noi! Impreuna ne e mai bine pe cont propriu!